AnJa är ett familjeföretag med många grenar och det som förenar oss är glädjen i att arbeta med händerna, att skapa.

Vi erbjuder konsulttjänster inom el/teknik samt hantverk. Allt ifrån accessoarer till renovering av din bil in och utvändigt. Vi gillar att arbeta bilar av äldre modell 30–80 talet.  Vi tar även emot för legosömnad i skinn och läder.

Går du i tankar om att köpa eller sälja din bostad? Kontakta oss för en bedömning av statusen på dina elinstallationer läs mer under elbesiktning.

Kontakta oss gärna om dina projekt för frågor eller för en offert.

Innehar f-skatt samt är momsregistrerad.

Annelie

Annelie har arbetat med skinn och läder sedan 1986. Privatutbildad till körsnär och varit aktiv inom hemslöjden med kurser i fårskinnssömnad och deltagit på mässor med sina alster efter egen design.

”1993 utbildade jag mig inom läder hos Thomas Håkansson, Målerås Läder där jag arbetade under ca 7 år med allt förekommande inom läderyrket, tillskärning och sömnad av portföljer, pilotväskor, briefcase med mera. 2011 till 2014 arbetade jag med skotillverkning för Sandgrensclogs.

På ledig tid har jag sytt inredningar till bilar bland annat en Austin Martin tidig 50 talare och då i samma utförande som originalet”.

Samarbetspartners inom skinn och läder: Målerås LäderindustriSandgrensclogsMG Leather, Coats Scandinavia med flera.

Jan-Åke

Jan-Åke har ett stort intresse för bilar och byggande/ renovering av dessa, främst BMW av äldre modell, men även amerikanska bilar. Jan-Åke utför plåtarbeten, skapar nya delar där det är svårt att få tag i och har inom kort möjlighet till pulverlackering av mindre plåtarbeten. Den första amatörbyggda bilen är nu klar för vägen och har fått ett eget modellnamn, Raptor 1. Grunden är BMW 3.0s.

”1983 tog jag gymnasieexamen el/tele och har fram till 1999 arbetat som elektriker och innehar sedan 2003 examen som elektroingenjör med inriktning elkraft. 2010 blev jag auktoriserad besiktningsman för Elektriska nämnden (EN). Med mångårig erfarenhet av arbetet som elektriker och med det en gedigen kunskap från grunden ser jag idag som besiktningsman är ovärderlig kunskap. Som besiktningsman för EN utför man dock inga elarbeten för att vara opartisk vid besiktning av el gentemot kund”.

Jan-Åke arbetar även med projektering av utomhusbelysning för bland annat kommun och Trafikverk samt utför entreprenadbesiktningar avseende gatubelysning.

Samarbetspartners inom el: WSP.

Referenser finns om det önskas.

AnJa Hantverk & Teknik är en del av AnJa Omsorg & Teknik AB: Organisationsnummer 559164-3530